Transferde temkinli hareket eden Beşiktaş iç ve dış transferde sessiz bir bekleyiş içine girdi. Listesindeki oyuncular için pazarlık üstüne pazarlık yapan Beşiktaş yönetiminin listesine Sırbistan Ligi takımlarından Kızılyıldız'da forma giyen Arjantinli sol bek Luis Ibanez girdi.

Futbolcu İzleme Komitesi tarafından önerilen Hırvat asıllı sol bek geçen sezon 9 gol, 14 asistle harika bir performans sergiledi. Savunma oyuncusu olmasına rağmen forvetlerle yarışacak düzeyde bir gol silahı olan Arjantinli oyuncu Luis Ibanez bir anda Beşiktaş'ın radarına girdi.

Komitenin tavsiyesi üzerine bu oyuncuyu takip eden Teknik Direktör Şenol Güneş'in Ibanez'i çok beğendiği gelen bilgiler arasında.

ARJANTİNLİ OYUNCUYA BİRÇOK KULÜP TALİP

Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcu Luis Ibanez için Kızılyıldız'la bir görüşme yapmayı planladığı ortaya çıktı. Bu oyuncuyu İtalya, İngiltere ve Fransa'dan da birkaç kulübün izlediği öne sürüldü.

Beşiktaş Yönetimi'nin Sırbistan takımına 2.5 milyon Euro bonservis bedeli teklif etmeye hazırlandığı belirlendi. Luis Ibanez'in de gelişmelerden haberdar olduğu iddia edildi...

Haber Kaynağı: Takvim