Takımı güçlendirmek için transfer çalışmalarına teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde devam eden Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın Salih Özcan'ın gündemine aldığı iddia edildi.

Siyah Beyazlı kulübün ilk olarak Gedson Fernandes'i gündemine aldığı ifade edilirken, yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından rotasını Almanya'ya çevirdiği belirtildi.

Köln'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Salih Özcan'la yeniden temas kurduğu öne sürülen Beşiktaş'ın gurbetçi futbolcu için girişimlere başladığı da çıkan haberler arasında.

23 yaşındaki orta sahayı renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş'ın, Köln'e satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifinde bulunduğu da belirtiliyor. Siyah Beyazlı kulüp geçtiğimiz aylarda da Salih Özcan'la ilgilenmiş ancak genç futbolcu kariyerine Bundesliga'da devam etme kararı almıştı.

Alman ekibiyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Salih Özcan, aynı zamanda Almanya Milli Takımı'nın alt yaş takımlarında mücadele ediyor.

Öte yandan orta saha transferiyle ilgili geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın asbaşkanı Emre Kocadağ, "Belki bir fırsat transferi olursa gerçekleştiririz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Fotomaç