Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı, beklentilerin çok altında kalan ve elden çıkarılmak için tekliflere açık olduğu İspanyol forvet Alvaro Negredo'ya Çin'den talip çıktı. 

Beijing Guoan kulübü, 32 yaşındaki forvet oyuncusu Negredo ile yakından ilgileniyor ve önümüzdeki günlerde resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. Burak Yılmaz’ın eski takımı olan Guoan’ın, 7 milyon Euro’luk bir öneriyle Beşiktaş’ın kapısını çalacağı öğrenildi. Beşiktaş'ın ise bu teklifi hiç düşünmeden kabul etmesi bekleniyor.

Yönetim, deyim yerindeyse dört gözle teklifin gelmesini beklerken, Negredo’nun menaceri de Beijing Guoan ile temasta. İspanyol santrforun ayrılması durumunda golcü transferinde Kartal’ın eli oldukça rahatlayacak.

Vagner Love da yolcu

Teknik direktör Şenol Güneş, şartların oluşması halinde kadroya iki forvet birden alınmasını istiyor. Negredo’nun yanı sıra Siyah-Beyazlılar, Vagner Love’u da takımdan göndermek için teklif bekliyor. Daha önce alacakları için siyah-beyazlı kulübü FIFA’ya şikayet eden Love, ülkesi Brezilya’da pek çok takımla temas halinde.

Kaynak - Fanatik