Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta transferde sürpriz bir isim daha gündeme geldi.

Sezon başında başarılı teknik direktör Sergen Yalçın'ın Yeni Malatyaspor'a transfer ettirdiği Gökhan Töre'nin yeniden Siyah Beyazlı takıma dönmesi gündeme geldi. Mali anlamda sıkıntılı oldukları konusunda Beşiktaş yönetiminin kendisine verdiği bilgiler ışığında deneyimli çalıştırıcı, 28 yaşındaki oyuncunun takıma dönmesinin uygun olacağına karar verdiği iddia edildi.

Malatyaspor'a transfer olduğu ilk dönemde sakat olmaması durumunda daha farklı işler yapabileceğini konusunda Siyah Beyazlı yönetime güvence veren başarılı hoca Sergen Yalçın'ın, Gökhan Töre'ye uzun süreli bir sözleşme verilmemesini özellikle istediği ifade edildi. 

Öte yandan Sergen Yalçın'ın Töre adını masaya koyduğunda şu ifadeleri kullandığı öne sürüldü; "Dürüst olmak gerekirse elimizde kanat oyuncusu diye tuttuğumuz pek çok oyuncudan daha yetenekli"

Tecrübeli teknik adamın ayrıca Gökhan Töre'nin yeteri kadar burnunun sürttüğüne ve dönmesi halinde oldukça iyi işler yapacağına inandığını da söylediği yine iddialar arasında.

Kaynak: Super Haber