Siyah beyazlılar, genç eldivenler Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran'ın şampiyonluk yarışındaki stresi kaldıramayacağını düşünmüş ve rotasını eski transfer gözdesi Montero'ya çevirmişti..

Kolombiya basını konu ile ilgili yazdığı haberde yıldız oyuncunun Türkiye'ye transfer olup olmayacağına dair son bilgileri paylaştı...

Futbolete'nin aktardığı bilgilere göre Beşiktaş, yaz transfer sezonunda (yaklaşık 6 ay önce) Montero'ya resmi transfer teklifinde bulunmuş ancak daha sonra mali problemlerden ötürü bu teklifi geri çekmişti.. Siyah beyazlılarda rota yeniden Montero'ya dönerken, henüz resmi teklifin Montero'nun kulübüne iletilmediği kaydedildi. Öte yandan 2021 yılında kulübü ile sözleşmesi sona erecek oyuncu için yeni kontrat girişimlerinin de başlayacağı ifade edildi..

TEKLİF GELİRSE KABUL EDİLECEK
Bununla beraber Montero'ya Avrupa'dan ilginin olduğu kaydedilirken, ciddi miktarda bonservis veren kulübe transferin gerçekleşmesinin olası olduğu yazıldı..Montero'nun da ayrılığa sıcak baktığı ve Beşiktaş ile beraber Avrupa'dan kendisine gelecek resmi transfer tekliflerine kapısının açık olduğu ifade edildi..

Kaynak: Fotomaç