Yönetim Andre Ayew'i satın alma opsiyonuyla kiralamayı planlıyor..
GÜNER TEKLİFE HAZIRLANIYOR
Beşiktaşlı yöneticilerden Umut Güner'in bu hafta içinde İngiliz kulübünün yöneticileriyle bir araya gelerek kiralama teklifini sunması bekleniyor. Beşiktaş, Swansea'ye 2 milyon Euro teklif edecek.
.
AYEW AYRILMAKTAN YANA
Swansea'nin İngiltere Premier Ligi'nden düşmesi nedeniyle bu sezon ayrılmak istediği ve Beşiktaş'ın yaptığı tekliften haberdar olduğu ortaya çıktı. Ganalı yıldızın Beşiktaş'a sıcak baktığı belirlendi.
.
BEŞİKTAŞ DAHA AVANTAJLI
İngiliz basını Ganalı star için Premier Ligi ekiplerinden Newcastle United'ın da devreye girdiğini okurlarına duyurarak, "Bu transferde Beşiktaş daha avantajlı. Bu transfer bu hafta bitebilir" yorumu yaptı.
.
BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR
Kartal'ın transfer listesinde yer alan Ayew, Beşiktaş'ın kendisiyle ilgilenmesinden memnun. Siyah-Beyazlı takımda oynamayı çok istediği öğrenilen Ganalı yıldızın gelişmeleri yakından takip ettiği belirlendi.

Kaynak:Takvim
.