Spor Toto Süper Lig'in ikinci devre hazırlıkları için Antalya'nın Belek bölgesini tercih eden Beşiktaş, buradaki ilk idmanını akşam gerçekleştirdi.Kamp yapılan otelin sahasında gerçekleştirilen idman yaklaşık 1.5 saat sürdü. İdman öncesi kısa bir toplantı yapan teknik direktör Şenol Güneş, ilk antrenmanda kondisyon ve pas çalışması yaptırdı. Koşu ve stretching hareketleri ile başlayan antrenman, istasyon çalışması ile devam etti. İdman, pas çalışması ile sona erdi.

ERSAN GÜLÜM'E EVLİLİK İZNİ

Devre arası kampında çeşitli sebeplerle fazladan izin alan 4 futbolcu, önümüzdeki günlerde kampa katılacak. Bu futbolculardan Mario Gomez ve Motta 6 Ocak, Rhodolfo ise 7 Ocak'ta Antalya kampına dahil olacak. 6 Ocak'ta Avustralya'da evlenecek Ersan Gülüm'ün, düğün sonrası döneceği açıklandı.

KAMP PROGRAMI DEĞİŞTİ

Antalya'da 9 gün kamp yapmayı planlayan Siyah-beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş'in talimatı ile kamp programında değişikliğe gitti. Daha önce Ziraat Türkiye Kupası grup maçı için 10 Ocak'ta günübirlik Trabzon'a gidip Antalya'ya geleceği açıklanan Beşiktaş, yeni programa göre 9 Ocak'ta gideceği Trabzon'dan İstanbul'a dönecek ve çalışmalara İstanbul'da devam edecek. Bu arada 7 Ocak'ta Werder Bremen ile yapılması planlanan hazırlık maçı da iptal edildi. Beşiktaş, Antalya'daki çalışmalarına yarın devam edecek. - Antalya