Fiket Orman'ın listesi hakkında açıklamalarda bulunan Deniz Atalay, "Öncelikle görev almamış arkadaşlarına emeklerinden dolayı buradan teşekkür ediyoruz. Bir enerjiye, kan değişikliğine ihtiyaç vardı. Yeni arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum. Onlarına katkıları olacaktır. Camiamız için herkesin desteğini bu konuda bekliyoruz."dedi.

Mayıs'ta seçim olacak mı sorusuna Atalay, "Evet, tabii ki olacak" dedi.

Tüzük hakkında değerlendirmelerde bulunan Atalay, "Olağanüstü Genel kurul geçekleştirilecek. Ondan önce Tüzük tadili var. Tüzük tadilinde adres değişecek, divan kurulu üyesi olup toplantıya katılmayanlar ihraç edilmişti onları yeniden kazanmak istiyoruz. İnşallah tüzük tadilinde onlar da kabul edilir. Onun haricinde divan kurulu çalışma şeklinde 1 yılda 4 toplantı yapıyorduk. Bu sayı Şimdi 3 oldu. Bundan sonra 3 toplantı olarak gerçekleşecek. Tüzükteki eksik olanları revize edeceğiz. 5 tane yedek olan arkadaşlarımız zaten toplantılara katılıyorlar. O yüzden biz de yedek asil falan şeyi yok. Öyle bir kavram yok biz de. Böyle bir tecihte bulunuyoruz." diye ifade etti..

Tüzük tadili hakkında açıklamalarına devam eden Atalay, "5 tane madde var. Onlarıda söyledim zaten. Adres değişikliği, divan kurulunda ihraçlar, yönetim kurulu sayısı ve üyelik aidatını yatırmayan kongre üyeliğinden düşmüş üyelere af konusu" olacak dedi..

Sayın başkana yetki verilecek mi sorusuna Atalay, "Bu tüzük tadiline 5 madde üzerinde durulacak. Gündem de olmayan şeyin konuşulması söz konusu değil. Bunlar sürekli dedikodu üreterek Beşiktaş'a zarar verdiklerini düşünüyorum. Herkesin Beşiktaş'a katkı vermesi gerek." diye sözlerine devam etti..

Şenol Güneş'in açıklamaları üzerine konuşan Atalay, "Hocamız devam ediyor sözleşmesi var, sıkıntımz yok. Bunlarda hep dedikodu ile gelen şeyler. Bizim ve hocamızın böyle bir düşüncesi yok. Tam tersi biz hocamızdan memnunuz. Daha başarılara imzalarda atacağız." ifadelerini kullandı..

Cenk Tosun'un performansına da değinen Atalay, " Cenk artık benim evladım gibi. Babası da arkadaşımız. Cenk ben gerçekten çok iyi bir Beşiktaşlı. Gaziantep'te oynarken bizim maçlarıda izliyordu. Cenk'in de ailesinin de fedakarlıkları oldu. Doğru bir şey yaptığımızı düşünüyorum. Şimdi de bana göre başarılı oldu. O yüzden Cenk'in iyi noktalara geleceğini düşünüyorum."dedi..

Cenk gittikten sonra gol atma sıkıntısı çekildiği sorusuna Atalay, "Bu bir takım oyunu. Cenk'in golcülüğü ve oyunculuğu tabii tartışılmaz. Şenol hocanın da ona katkısı oldu. Bazı özellikleri aldı. İnşallah başarılı olur. Mevcut elimzideki görev yapan oyuncularda yetenkli oyuncular. Bunlarda sıkıntı yok. Bunu takım oyunu olarak düşünmek gerek." diye ifade etti..

Alvaro Negredo'nun transfer durumu hakkında da konuşan Atalay, "Şu anda hiçbir şey bilgilendiremem. Cumartesi-pazar günü gerçekleştireceğimiz kongrelerle ilgileniyoruz. Transferlerle Umut ve Şafak ilgileniyor. Benim bir şey söylemem doğru değil. Bazı şeyler gerçekleişince öyle konuşmak gerek. Asparagas haberlere üzülüyoruz. Bunlar gerçekleşmeden benimde yorum yapmam doğru olmaz. Arkadaşlar çalışıyor ve onlara sormak lazım. Şu anda onla ilgili bir şey bilmiyorum yorum yapmam doğru olmaz." dedi..

Oğuzhan'ın performansına da değinen Atalay, "İnşallah iyi bir Oğuzhan izleriz. Oğuzhan çok önemli bir oyuncu. Mili takım performansını görünce çok büyük gurur duydum. Ama milli takım takım olarakta çok iyiydik. Oğuhan inşallah böyle devam eder ve biz de iyi maçlar izleriz. 6 senedir bu takımın oyuncusu. Beşiktaş forması giyen bir oyuncuya protesto edilmesini doğru bulmuyorum. Sahadaki performansı kötü olabilir. Onun performansına göre zaten hocamız değerlendiriyor. Takım kaptanımız zaten kendisi."ifadelerini kullandı..

Umut Nayır'ın hakkında da konuşan Atalay, "Hocamız da beyeniyordu Umut'u, yetenkli bir oyuncu. İnşallah başarılı olur. Eldeki yoğun oyuncudan dolayı da zaten kiraya verdik, fazla oynasın performansı gelişsin diye. İlişkilerimiz Türkiye'deki bütün takımlarla iyi, diyaloğumuz iyi. Osmanlıspor çok sevdiğimiz bir camia. Sorunu çözmek zor olmadı ve Beşiktaş'a hayırlı olsun dedik. Umarım başarılı olur. Önümüzdeki sezon da umarım biz de iyi performans sergiler." dedi.

Liverpool'dan transfer edilen Karius hakkında da konuşan Atalay, "Çok iyi kaleciler çok kötü gol yer. Öyle oluyor bazen. O gün yediği gollerden sonra ben de çok iyi kaleci olduğuna inanıyorum."dedi..

Fikret Orman'ın listesinde yer alan Serdal Adalı'ya da değinen Atalay, "Önemli olan hizmet vermek. Serdal Adalı da değer verdiğimiz iyi bir insan. Kongrede daha önce başkan adayıydı. O da önemli biri. Daha iyi olacağımıza inanıyorum. " ifadelerini kullandı.




Kaynak:Ajansspor