Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Yunanistan ekibi Olympiakos ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Olympiakos ile temsilcimiz Beşiktaş arasındaki mücadele, Türkiye Saati ile 23.05'te başlayacak ve Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonundan Danny Makkelie yönetecek.

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turunda İsrail ekibi Hapoel Beer Sheva'yı eleyerek bir üst tura çıkan Kara Kartal, bugün deplasmanda Olympiakos karşısında tur için avantaj yakalamak istiyor.

Siyah-beyazlı ekipte Kamerunlu Vincent Aboubakar ile Tolgay Arslan kritik Olympiakos karşısında görev alıp, sarı kart görmeleri halinde rövanş mücadelesinde sarı kart cezalısı olacaklar ve forma şansı bulamayacakları. Sakatlığı biten ve kadroya dahil edilen Caner Erkin'de, sarı kart sınırında yer alıyor.

Olympiakos ise bu sezon Osmanlıspor'dan sonra ikinci kez bir Türk takımına rakip olacak.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Osmanlıspor ile eşleşen Kırmızı-beyazlılar, kendi evinde 0-0 berabere kalmasına rağmen başkent Ankara'daki rövanş maçını 3-0 kazanarak Osmanlıspor'u eledi ve son 16 turunda Beşiktaş'ın rakibi oldu.

Yunan temsilcisinda kırmızı kart cezalısı olan Bruno Viana, bugün ki maçta görev alamayacak ama İstanbul'da oynanacak olan rövanş mücadelesinde görev verilmesi halinde oynayabilecek... Kırmzı-beyazlı ekip Olympiakos'ta Alberto Botia ile Diogo Figueiras ise sarı kart sınırında bulunuyor.

Yunan ekibinde Beşiktaş maçı öncesi Portekizli teknik direktör Paul Bento'nun görevine son verildi. Bento'nun görevine son verilmesinin ardından genç takım antrenörü Vasilis Vouzas Yunan ekibinin başında yer alacak.

MUHTEMEL 11'LER

Olympiakos - Leali, Figueiras, Botia, Retsos, Cissokho, Romao, Androutsos, Elyounoussi, Fourtounis, Seba, Cardozo

Beşiktaş - Fabricio, Gökhan, Marcelo, Atınç, Adriano, Oğuzhan, Atiba, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk