Stoper transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta, Ersan Gülüm'ün devre arasında satılmasıyla birlikte stoper arayışları başlamış ve transfer döneminin son günlerinde Marcelo ile Alexis kadroya dahil edilmişti.

GÜNEŞ'TEN TAKVİYE İSTEĞİ

Ancak Rhodolfo'nun sakatlığı geçse bile yeni sezonda nasıl bir performans sergileyeceğinin belli olmaması, Alexis Delgado'nun ise ortaya koyduğu oyunun beğenilmemesi üzerine teknik direktör Şenol Güneş, savunma hattına takviye yapılmasını yönetimden istedi.

FİKRET ORMAN, BRUNA ALVES'İ İSTEMEDİ

Yeni sezon için 3-4 transfer yapacaklarını açıklayan siyah beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş ile kontakt kurarak yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Habertürk Gazetesi yazarlarından Meriç Müldür, köşesinde Beşiktaş'ın transferleriyle ilgili bir yazı yazdı. Müldür'ün bu yazısında siyah beyazlıların stoper transferiyle ilgili önemli bir gerçek de ortaya çıktı.

''BENİM BAŞIMI DAHA FAZLA AĞRITMAYIN''

İşte Müldür'ün yazısından bir bölüm; Maşallah Beşiktaş'a stoper dayanmıyor. Bu sezon yine iki stoper daha alınacak gibi. Bu arayışlar sürerken Fenerbahçeli Bruno Alves'de gündeme geldi. Daha doğrusu Fikret Orman'a önerildi. Başkan, "Benim başımı F.Bahçe ile daha fazla ağrıtmayın" diyerek transfere karşı çıktı.'