Özellikle kanatlara iki yeni oyuncu almak isteyen Beşiktaş'ta izleme komitesinin ve altyapının başında olan Gökhan Keskin'in geçtiğimiz günlerde Brezilya'ya giderek futbolcu avına çıktığı öğrenildi.

Birçok oyuncuyu izleyen ve gerekli raporlarını hazırlayan Keskin'in daha önce de gündeme gelen Sao Paulo forması giyen Michel Bastos isminin üzerinde durduğu kaydedildi. Sol kanatta oynayan Brezilyalı futbolcunun, Caner'in sakatlığı nedeniyle sol beke geçecek olan vatandaşı Adriano ile önemli işler yapabileceği belirtildi…

BİR KANAT OYUNCUSU DAHA İSTENİYOR
33 yaşında olan ve kariyerinde Feyenoord, Lille, Lyon, Schalke, Roma gibi takımlarda forma giyen Bastos, geçtiğimiz sezon başında Beşiktaş'tan teklif aldığını doğrulamıştı. Ocak ayında Sao Paulo ile sözleşmesi sona erecek olan deneyimli oyuncunun bedavaya transfer edilebilecek konumda olması yönetimin de işine geliyor. Habertürk’ün haberine göre; Siyah-Beyazlı takımdaki Brezilyalılar Marcelo ve Adriano'nun da devreye girmesiyle Bastos transferinde hiçbir pürüzün yaşanmayacağı ayrıca bildirildi.

Öte yandan Bastos'un yanı sıra sağ kanada da bir oyuncunun alınması için de Gökhan Keskin'in çalışma içinde olduğu ifade edildi.