Yeni sezon öncesinde transfer harekatını aralıksız sürdüren Kara Kartal, rotasını İtalya'ya çevirdi. Juventus'un Genel Direktörü Giuseppe Marotta; İsla, Neto ve Mandzukic'i kapsayan 3'lü paket için Beşiktaş'la görüşme halinde olduğu belirtildi. İtalyan Tutto Sport gazetesi; 2 gün önce Torino'da yapılan görüşmede kıran kırana bir pazarlık yapıldığı, ayrıca Beşiktaş'ın bu isimleri alabilmesi için önünde bazı engeller olduğunu iddia etti. Buna göre Kartal'ın transfer listesindeki üç oyuncuyla ilgili son durum şöyle:

NETO: Tecrübeli kaleci takımdan ayrılmak istiyor, Beşiktaş'a da sıcak bakıyor. Transferi kolay gözükse de 5 milyon euro'yu aşan bonservis bedelini Kartal'ın ödemesi çok zor. Kiralama formülü devreye sokulacak.

ISLA: Juventus'ta kalıcı olamadı, sürekli kiralandı. Geçen sezon da Marsilya'da forma giydi. Bonservisinde son senesine girdiği için Juventus tapusuyla vermek istiyor. Marsilya'nın haricinde Sevilla'nın da peşinde olması değerini katlıyor.

MANDZUKİC: Transferi en zor isimlerin başında geliyor. Kötü bir Avrupa Şampiyonası macerası geçirse de Juventus'un onu elinden çıkarması için en az onun kalibresinde bir forvet alması gerekiyor. PSG'li Cavani ismi dolaşsa da İbrahimovic gittikten sonra Cavani'nin Fransa'dan ayrılması mümkün görünmüyor. Yaklaşık 20 milyon euro'luk bonservis bedeli nedeniyle siyah- beyazlılar onu da kiralamak istiyor..