Siyah-beyazlı camianın ileri gelenlerini ağırladığı gecede bir konuşma yapan Başkan Orman, transfer döneminde şampiyon olmaktansa sezon sonunda şampiyonluk yaşamak istediklerini belirterek, "Herkes transferle alakalı daha sezon başından yorum yapıyor. Biz bunları kendi araştırmalarımıza göre yapıyoruz. Transfer şampiyonu değil sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Önümüzdeki sezon amacımız tabii ki şampiyon olmaktır. Bu sezon inşallah son 2 yıldızlı formalarımızı satacağız. Önümüzdeki sezon 3 yıldızlı formalarımız çıkacak." diye konuştu.

Beşiktaş'ın çok zor günlerden geldiğini kaydeden Orman, "Vodafone Arena'nın inşaatı esnasında iftar yemeklerinde bir araya gelmiştik. İnşallah bundan sonraki iftarları burada bitince yaparız demiştim. Ne günlerden ne günlere geldik. Zor günler geçirdik. Şu anda Türkiye'nin en güzel noktasında bulunmak hepimizi mutlu ediyor. Bu zor günleri aşmak kolay olmadı." ifadelerini kullandı.

Transferde yönetimin ve teknik heyetin ortaklaşa çalıştıklarını söyleyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Şampiyonlar Ligi zor bir lig. Büyük laflarla insanların beklentisini yükseltmek istemiyoruz. İki veya üç nokta transfer yapacağız." açıklamasında bulundu.

"Mali disiplinden taviz vermeyeceğiz"

Göreve geldikleri günlerde camiada umutsuzluğun hakim olduğunu dile getiren siyah-beyazlı kulübün başkanı, mali disiplinden taviz vermeyeceklerini vurgulayarak, şöyle konuştu: "Türkiye’nin en saygın kurumlarından birisi olan Beşiktaş'ın o umutsuzluğu geride bırakıp ileriye umutla baktığı bir sezon yaşadık. Önümüzde yeni hedefler var. Kolay dönemler değil. Hiçbir şekilde mali disiplinden taviz vermeyeceğiz. İlk geldiğimiz günleri herkes bilir, zor günlerdi ve o zamanlarda bütün camiada büyük bir umutsuz hakimdi. Birçok gelirimiz kullanılmıştı. Stadyum gelirimiz yoktu. Ancak bizimle ortaklık yapan sponsorlarımıza ve tüm ortaklarımıza teşekkür etmek istiyorum. Kazan-kazan ilkesiyle hepimiz kazandık. Beşiktaş'a itibarını geri kazandırdığımız için mutluyuz."

İftarın ardından kulüp başkanı Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri ve davetliler, A Milli Futbol Takımı'nın Çek Cumhuriyeti ile oynadığı karşılaşmayı izledi.