Moskova'da Lokomotiv Moskova basın merkezinde medyanın karşısına çıkan Rus takımı Teknik Direktörü Igor Cherevchenko ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Manuel Fernandes Beşiktaş'ın güçlü takım olduklarına dikkat çektiler.

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Lokomotiv Mosokva'nın yıldız futbolcusu Manuel Fernandes, "Zor maç olacağını düşünüyorum. Lokomotiv’in kazanması için çalışacağım. Maçın zor olacağına inanıyorum. İstanbul’dan sonra Moskova’ya alışıp alışmadığım konusuna gelince Beşiktaş’ta çok güzel yıllar yaşadım kariyerim bakımından. Ama bunlar geçmişte kaldı. Oradaki eski sorunlarıma gelince ise onlar artık orada kaldı. Şuan önemli olan yarınki maç. Türkiye’ye dönme gibi bir planım yok. Çünkü Lokomotiv’le 3 yıllık sözleşmem var. Maçla ilgili özel taktik hazırladığım sorusuna şöyle yanıtım var: Yarın maçı izleyiniz." dedi.

IGOR CHEREVCHENKO: BEŞİKTAŞ'I İYİ TAKİP EDİYORUZ, SON ANTREMANDA TÜM HER ŞEYİ ÇALIŞACAĞIZ

Rus teknik adam Igor Cherevchenko ise bir basın mensubunun takımın durumuyla ilgili sorusuna verdiği cevapta, "Oyuncumuz Tarasov yarınki maçta oynamayacak. Bizim için her maçın anlamı şudur; Zafer! Beşiktaş maçına da bu amaçla çıkıyoruz." diyerek, şunları söyledi:

"Maç kolay olmayacak. Beşiktaş çok iyi bir takım. Son 2-3 yılda iyi durumda ve iyi yerlerdeler. Güçlü oyuncuları var. Yarınki maç güzel geçecek. Beşiktaş’la ilgili özel bilgi edinmedim. Daha 1 günümüz var. Beşiktaş ve grubun takımlarını iyi takip ediyoruz. Antremanda bunları göz önünde bulundurarak çalışmalar yapacağız ve oyuncularımıza da bu yönde görev verilecek. Maçı kazanmak için gerekli olan çalışmalar yapılacak."