Bu krediyle faiz, futbolcu ödemeleri ve kulüp personelinin geciken maaşlarını kapatmayı hesaplayan Siyah-Beyazlı yönetim, ihtiyacı olan maddi kaynağı futbolcu satışından sağlama kararı aldı.

İşte yönetimin planındaki futbolcular ve durumları:

DOMAGOJ VIDA

Beşiktaş'ın 15 milyon Euro bonservis istediği Hırvat stoperi, İngiltere'den 2 kulüp istiyor. Oyuncunun 3.6 milyon Euro'luk maaşı nedeniyle 18 milyon Euro minimum gelir ve tasarruf hedefliyor. Hırvatistan'ın Dünya Kupası'nda çeyrek finale kalması Beşiktaş'ın elini kuvvetlendiriyor.

RICARDO QUARESMA

Çin'den 7.5 milyon Euro'yu bulan teklifler var. Portekizli yıldızın kararını bekleyen Beşiktaş, gitmesi halinde maaşıyla birlikte 12 milyon Euro gelir-tasarruf planlıyor.

TOLGAY ARSLAN

Almanya ve İngiltere'den gelen teklifler 7.5 milyon Euro'yu gördü. Şenol Güneş de oyuncuyu istemediğini ortaya koymuştu. Maaşı 2.5 milyon Euro olan Tolgay'dan 10 milyon Euro gelir-tasarruf bekleniyor.

6 İSİMDEN 3'Ü SATILACAK

PEPE

Çin ve Arap takımları takipte. 7 milyon Euro'yu görmesi halinde Portekizli savunmacı satılacak. 4 milyon Euro'luk maaşıyla da ciddi bir tasarruf sağlanacak.

RYAN BABEL

Şenol Güneş'in kadrosunda görmek istediği Babel'e Brezilya kulübü Flamengo 4 milyon Euro veriyor. Ancak Beşiktaş, bunun iki katı beklenti içinde. Babel ise takımda kalmak istiyor ancak sözleşme uzatıp maaşını artırmak şartıyla.

MATEJ MITROVIC

Club Brugge istiyor. 3.5 milyon Euro verdiler. Beşiktaş 5 milyon istedi. Pazarlık sürüyor. Yönetim bu 6 isimden en az 3 ya da 4'üyle değerlerini bulması halinde yollarını ayıracak. 


Kaynak:Sabah