24 hafta sonunda lider Trabzonspor'un 20 puan gerisinde kalan Siyah-Beyazlı takım, ara transferde Gedson Fernandes'i transfer ederken, Portekizli oyuncuyu Rizespor'a kiraladı.

Kara Kartal ayrıca Salih Uçan'ı Başakşehir'e ve Ajdin Hasic'i ise Ümraniyespor'a kiralık olarak gönderdi.

Ara transfer sürecini bu şekilde bitiren Beşiktaş için Romanya medyasından flaş bir transfer iddiası gündeme düştü.

'Ses getirecek transfere bir adım kaldı' manşeti ile verilen haberde Galatasaray'ın efsanesinden George Hagi'nin görev ypatığı Rumen takımı Farul Constanta'da oynayan 15 yaşındaki golcü Enes Sali için Beşiktaş'ın devreye girdiği ifade edildi.

Haberde ilk temasın kurulduğu, Beşiktaş'ın Enes Sali'yi satın almak için 500 bin Euro teklif verdiği fakat Hagi'nin 'mucize çocuk' için 1 milyon Euro + bir sonraki transferinden satıştan pay istediği kaydedildi.

Transfermarkt'a göre 2006 doğumlu futbolcular içerisinde ilk sırada  bulunmasının yanı sıra Romanya Milli Takımı'nın da en genç oyuncusu konumunda olan Sali'nin gösterdiği özellilker, Beşiktaşlı yöneticilerin büyük bir yeteneğe sahip bir futbolcu olduğuna ikna ettiği ifade edildi.

Türk ve Kanada asıllı Rumen oyuncunun Türk kökenli olmasınında Beşiktaş'ın bu transfer için temasa geçmesinde etklili olduğu aktarılırken, Beşiktaş için yıldızlarla dolu bir takım ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: FOTOMAÇ