Bugün yapılan antrenmanı yöneticiler de izlerken, sakatlık geçiren Ergün Teber’in tedavisine hemen başlandı.

Mali işlerden sorumlu yönetici Suat Aksu yaptığı açıklamada ; "Hem kupa, hem ligi önemsiyoruz. Beşiktaş güçlü bir takım, ve Süper Lig takımı. Karabükspor olarak biz de, Süper Lige oynayan bir takımız. İnşallah yenmeye gidiyoruz. Bizim için o takım, bu takım değil. Karabükspor’un güzel bir şekilde oynamasını istiyoruz ve en kötü beraberlik diyoruz ama dediğim gibi yenmeye gidiyoruz” dedi.

Perşembe günü deplasmanda oynayacakları Adana maçına da değinen Aksu, "Adana'da parolamız galibiyet. Bizim tek hedefimiz var, o da Süper Lige çıkmak. Bu hafta Elazığ'da güzel futbol oynamamıza rağmen maalesef yenildik. Diğer takımların da puan kaybetmesi ile yine 2.'liği koruyoruz ama bizim isteğimiz birinci olarak ilk yarıyı bitirme; ikinci yarıda da Karabüksporumuzu Süper Lige çıkartmak. Başkanımız, yönetimimiz, teknik ekibimiz ve oyuncularımız dahil olmak üzere artık buna koşullandık. Bu yoldan da inşallah sevinerek çıkacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Ara transferde yapılacak olan takviyeler ile ilgili de bilgiler veren Suat Aksu, "Transferler ile ilgili birtakım çalışmalar var. Gerekli yerlere transfer edilecek futbolcular için çalışıyoruz. İlk yarı bittikten sonra transfer döneminde hep beraber o isimleri öğreneceğiz. Hocamızın şu an itibariyle bizden herhangi bir futbolcu isteği olmadı. Hocamız şu anda, futbolcularımızın başarılı olmaları ile ilgileniyor. İnşallah o ara transfer döneminde gerekenler yapılacaktır” dedi.

HABER: CENGİZ TOPUZ / AJANSSPOR / KARABÜK