Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, bir yandan şampiyonluk mücadelesi verirken, diğer yandan da transferler için yoğun mesai harcıyor.

Siyah Beyazlı teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde kadroya yapılacak takviyeler için görüşmelerini sürdüren Kara Kartal, sezonun sona ermesiyle beraber imzaları attırmayı hedefliyor.

Beşiktaş daha önce de ilgisinin olduğu o isme rotasını kırmış durumda. Yaz transfer sezonunda da transfer edilmek istenen ancak 1 senelik sözleşmesinin olması nedenyile resmiyet kazanmayan bu girişim için Siyah Beyazlı yönetim, yeniden atağa kalktı.

Beşiktaş'ın 2.03 metre boyundaki Pape-Alioune Ndiaye'yi renklerine bağlamak için girişimlere başladığı iddia edildi. Şu anda Ukrayna Ligi ekiplerinden Vorskla Poltava'da forma giyen 23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi Haziran 2021'de sona eriyor.

Beşiktaş yönetiminin, Ndiaye'yi bedelsiz transfer etmek için girişimlerine hız kazandığı belirtiliyor.

Öte yandan menajerler aracılığı ile Fransız ekibi Lens'e önerilen Ndiaye, kulübün transfer komitesi tarafından beğenildi ve bir teklif sunulduğu çıkan haberler arasında.

Portekiz ekibi Braga'nın da genç futbolcuyla ilgilendiği ifade ediliyor.

PAPE-ALIOUNE NDIAYE KİMDİR?

4 Şubat 1998'de dünyaya gelen Fransız uyruklu futbolcu, stoper mevkiisinde forma giyiyor ancak tercih edilmesi halinde ön liberoda da görev alabiliyor. Valenciennes altyapısından çıkan Ndiaye, daha sonra Bologna U19, Bari U19, CF Lorca Deportiva ve Vorskla Poltava'da oynadı.

Kaynak: Fotomaç