Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde iddialı ve alternatifli bir kadro kurmak için yola çıkan Süper Lig ekibi Beşiktaş dur durak bilmiyor.

Forvet mevkii için elinde Batshuayi, Larin, Kenan Karaman ve Güven Yalçın'ı bulunduran Siyah Beyazlı takımın, Glasgow Rangers'ın golcüsü Alfredo Morelos için de girişimlere başladığı öne sürüldü.

İspanyol haber sitesi todofichajes.com'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Rangers'tan ayrılmak isteyen Kolombiyalı golcü için İskoç kulübüyle ilk teması kurdu.

25 yaşındaki oyuncuyu Rus devi Zenit St. Petersburg'un da istediğine haberin detaylarında yer aldı.

Haberde ayrıca Avrupa'nın birçok liginde transfer döneminin sona erdiği hatırlatılırken, Morelos için en iyi alternatiflerin Türkiye ve Rusya olduğu belirtildi.

Öte yandan Glasgow Rangers'ın transferde tok satıcıyı oynadığı ve kiralama formülüne sıcak bakmadığı da belirtilirken, Morelos için en az 15 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği ifade edildi.

Asıl mevkisi forvet olan Alfredo Morelos, yanı zamanda kanatlarda da görev yapabiliyor.

Siyah Beyazlı kulübün transfer listesine giren Alfredo Morelos, Rangers kariyerinde 100 gole doğru ilerliyor. İskoç ekibinde görev yaptığı 189 maçta rakip fileleri 97 kez havalandıran 25 yaşındaki santrfor, 44 de asist yaparken toplam 141 gole direkt olarak katkıda bulundu.

Kolombiyalı forvet profesyonel kulüp kariyerinde 258 resmi maçta görev aldı. Morelos bu periyotta rakip fileleri 143 kez havalandırırken, 57 de asist yaptı.

Morelos geçtiğimiz sezon 44 resmi maçta forma giyerken, 17 gol 13 asistlik performans sergiledi.

Kolombiyalı forvet, milli takım formasıyla 10 maçta 1 gol atarken, bu sezon ise Glasgow Rangers'da 7 maçta takımına 3 gollük katkı sağladı.

Kaynak: Fotomaç