İstanbul'daki hazırlıkların İstanbul bölümünü tamamlayan Beşiktaş, bugün Avusturya'nın Salzburg kentine gidecek. Buradan Leogang kasabasına geçecek Siyah Beyazlılar Avusturya'da 11 gün kamp dönemi geçirecek.

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ! PİST BÖLGESİNDEN OTOBÜSE...

Türkiye saatiyle 15.25'te Avusturya'da olması planlanan Beşiktaş için görülmemiş bir uygulama gerçekleştirilecek. Dünyada yaşanan terör olaylarının ardından harekete geçen Avusturya Türk Konsolosluğu, Siyah-Beyazlılara özel bir güvenlik önlemi alınması için girişimlerde bulundu.

Buna göre Beşiktaş'ın İstanbul'daki takım otobüsü, Avusturya'da Siyah-Beyazlı takımın iniş yapınca uçağa yanaşacak ve kafileyi kamp bölgesine götürecek. Beşiktaş, havaalanında normal yolcuların geçtiği yerden geçmeyecek. Özel bir bölgeden Leogang kasabasına ulaşacak.

3 HAZIRLIK MAÇI

Beşiktaş, Avusturya kampı sırasında 3 hazırlık maçı oynayacak. Siyah-beyazlılar, kamp döneminin ilk hazırlık maçını 22 Temmuz Cuma günü Suudi Arabistan takımı El Hilal ile yapacak.

İkinci hazırlık karşılaşmasını 27 Temmuz Çarşamba günü Almanya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Hoffenheim'la oynayacak Beşiktaş, 30 Temmuz Cumartesi günü de İspanyol takımı Eibar'la karşı karşıya gelecek.Beşiktaş, Eibar ile yapacağı maçın ardından İstanbul'a dönerek hazırlıklarını burada sürdürecek.