Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

10 numara arayışlarını sürdüren Siyah Beyazl teknik direktör Sergen Yalçın, transfer edilecek oyuncunun yaratıcı ve iş bitirici olmasını istiyor.

Ancak gündeme getirilen Duda (Köln, 10 milyon euro), Max Meyer (Crystal Palace, 5 milyon euro) ve Pereiro (Cagliari, 5 milyon euro) gibi takımları tarafından istenmeyen oyuncular için bile talep edilen rakamlar Beşiktaş yönetimini zora sokuyor.

Yönetim en fazla 1-2 milyon euro bonservis bedeli ve 1 milyon euro'nun altında maaşla oynayacak bir oyuncu almak için girişimlerini sürdürürken, Siyah Beyazlı çalıştırıcı Sergen Yalçın'ın önüne getirilen son isim Belçika'nın Beerschot takımının Avusturyalı oyuncusu Raphael Holzhauser olduğu iddia edildi.

Deneyimli teknik adam Yalçın, 10 gol ve 9 asistle oynayan 27 yaşındaki 1.93'lük dev sol ayaklı oyuncunun bu rakamlara alınabilmesi durumunda transfere onay verebileceğini Beşiktaş yönetimine ilettiği çıkan haberler arasında.

Öte yandan Avusturyalı futbolcu, Grasshoppers serbest bıraktıktan sonra Beerschot'a bedelsiz giderken, Belçika takımıyla kendilerinin ödediği rakamın iki katını verecek bir takıma gideceği zaman 1 milyon euro bonservis bedeline izin verilmesi yönünde sözleşme imzaladığı da çıkan haberler arasında.

Holzhauser, Beerschot'ta 230 bin euro'a oynuyor. 

Beşiktaş 460 bin euro'yu garanti ederse, 1 milyon euro'ya bonservisini de alabilecek.

.

Kaynak: Fotomaç