Kadrosuna bir defans, bir de hücuma yönelik kanat oyuncusu katmayı planlayan Siyah beyazlılar, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Başkan Fikret Orman Rusya'ya giderek Dinamo Moskova kulübü ile görüşmelerde bulunmuştu.

Brezilyalı stoper Douglas ve Macar kanat oyuncusu Balazs Dzsudsak için teklifte bulunan Orman, transferde önemli aşama kaydetti. İki oyuncuyu da bonservisi ile almayı planlayan yönetim, Moskova ekibinin cevabını bekliyor. Dinamo Moskova'nın teklifi kabul etmesi durumunda iki oyuncu da Siyah beyazlı takımla mukavele imzalaması bekleniyor.

Fikret Orman Rusya'daki temaslarının ardından Londra'ya gitti. İngiltere'de Chelsea'nin forveti Loic Remy için görüşmeler yapan Orman, Fransız oyuncunun bonservisi konusunda İngiliz ekibi ile pazarlıklara devam ediyor. Demba Ba transferinde iyi ilişkiler kurulan Chelsea kulübü ile 7 milyon Euro seviyelerinde anlaşmaya çalışan Siyah-beyazlılar, bu transferi de önümüzdeki hafta sonuçlandırmayı hedefliyor. 

Ayrıca Orman'ın Remy için kiralama seçeneğini düşündüğü ve olası bir şampiyonlukta oyuncunun bonservisini almayı planladığı gelen bilgiler arasında.