Süper Lig'de art arda aldığı galibiyetlerle zirve yarışına ortak olan Süper Lig devi Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor..

Deneyimli çalıştırıcı Sergen Yalçın yönetiminde sezona kötü başlayan Beşiktaş, Medipol Başakşehir maçıyla çıkışa geçti. Siyah Beyazlılar sırasıyla Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarından 3 puan alarak zirve yarışına ortak oldu.

İKİNCİ YARIDA FARKA GİTTİ
Geçtiğimiz hafta Aytemiz Alanyaspor deplasmanında 2-1 mağlup olan İstanbul ekibi Beşiktaş, dün akşam Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ilk yarısında zorlansa da ikinci yarıda attığı gollerle farka gitti. Siyah Beyazlılar,  yıldız golcü Aboubakar'ın damga vurduğu maçta rakibini 4-0 mağlup etti.

BEŞİKTAŞ ZİRVEYE ORTAK OLDU
Beşiktaş, deneyimli teknik adam Sergen Yalçın yönetiminde Süper Lig'de 7 galibiyet aldı ve 4 mağlubiyet alırken 22 puanla lider Aytemiz Alanyaspor'un 4 puan gerisinde 4. sırada yer aldı..

ABOUBAKAR'A ALTERNATİF ARANIYOR
Beşiktaş'ta forvet oyuncusu Vincent Aboubakar bu sezona damga vurmaya devam ediyor. Sakatlık endişeleri eşliğinde sezon başında Porto'dan transfer edilen 28 yaşındaki Vincent Aboubakar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında kaydettiği 2 golle gol krallığı yarışında ilk sıraya yükseldi. Beşiktaş yönetimi Aboubakar'a alternatif olacak bir başka forvet oyuncusunu takıma kazandırmak için çalışmalara resmen başladı..

GÜNDEMDEKİ İSİM CENK TOSUN
Beşiktaş'ta gündemdeki ilk isim milli oyuncu Cenk Tosun... Siyah Beyazlılardan rekor ücretle Everton'a transfer olan 29 yaşındaki forvet oyuncusu Cenk Tosun, ilk sezonunda iyi bir performans sergilese de sonrasında geçirdiği sakatlıkların ardından eski performansından oldukça uzak bir görüntüde....

RESMİ TEKLİFTE BULUNACAK
İspanya'da yayın yapan Todofichajes'in haberine göre; Beşiktaş, Cenk Tosun'u ocak ayında kiralamak için Everton'a resmi teklifte bulunacak..

CENK, BEŞİKTAŞ'A SICAK BAKIYOR
Everton'ın devre arasında forvet transferi yaparsa 29 yaşındaki Cenk Tosun'un ayrılığına onay vereceği belirtildi. Haberin detayında oyuncunun planlarında İstanbul'a geri dönmek olmasa da kiralık olarak Beşiktaş'a transfer olması durumunda buna itiraz etmeyeceği kaydedildi.

REKOR KIRARAK GİTMİŞTİ
Cenk Tosun, 2017-2018 sezonunun devre arasında 22.5 milyon Euro karşılığında Everton'a transfer olarak Süper Lig bonservis rekoru kırmıştı..

PALACE'TA KİRALIK OLARAK FORMA GİYDİ
Everton formasıyla İngiltere'de 55 maça çıkan milli forvet Cenk Tosun, Merseyside ekibiyle 10 kez gol sevinci yaşadı. Geçtiğimiz sezon Everton'dan Crystal Palace'a kiralık olarak gönderilen Cenk Tosun sakatlık problemleri nedeniyle Palace'ta fala forma giyme şansı bulamadı..

DEĞERİ 7 MİLYON EURO
Cenk Tosun'un Transfermarkt'taki güncel değeri 7 milyon Euro olarak değerlendiriliyor....

Kaynak: Fotomaç