Spor Toto Süper Lig ’in 18. haftasında lider Beşiktaş ’ın, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda ağırladığı Mersin İdmanyurdu mücadelesi yoğun kar yağışı sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

Karşılaşmada dakikalar 6'yı gösterdiğinde hakem Mete Kalkavan oyunu durdurarak maçı tatil etti. İptal edilen müsabakanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, “Prosedür gereği bu işin birinci etabı, ertesi gün akşam oynanması şeklindeydi ama Mersin İdmanyurdu yöneticilerinin talebi oldu. Yarın hava şartlarının daha kötü olacağını tespit etmişler. Belirsiz bir süre burada kalmak yerine ertelenmesini talep ettiler. Aynı talebi TFF iletti. Her iki takımın da mutabakatı gerekiyordu. Biz de hocamızla konuştuk. Anlayış gösterilmesi lazım. Onlar da misafir gelmişler. Dolayısıyla biz de kabul ettik, belirsiz bir tarihe ertelenmesini. Artık TFF bir tarih belirleyecek. Yarın oynanmayacak. Federasyon bizimle konuşarak belirleyecek tarihi. Bizim için de uygunsa tarih belirlenecek. Yarım saat içinde hava bastırdı. Başladıktan 5 dakika sonra durum netleşti. Maçtan önce erteleme talebimiz olmadı” diye konuştu.

BEŞİKTAŞ OLARAK ŞU ANDA 3 TANE KALECİYE İHTİYACIMIZ VAR


Kaleci transferine ilişkin sorulan soruya ise Ahmet Nur Çebi, şu yanıtı verdi:

“Bizim Beşiktaş olarak şu anda üç tane kaleciye ihtiyacımız var. Maalesef bir şanssızlık oldu. İki taneyle başlayabildik. Telafi yapılması gerekiyor. Bu Tolga’yla ilgili değil. Beşiktaş futbol takımının 3 tane kaleciye ihtiyacı olduğu bir dönemdeyiz. Özellikle şampiyonluğa oynadığımız bir süreçte. Dolayısıyla üçüncü bir kişinin gelmesi, Tolga'nın rahatsız olmasını gerektiren bir durum yok.''