Beşiktaş ara transfer döneminin son günlerinde kadrosunu güçlendirmek için hamlelerine devam etmişti. Siyah beyazlı kulübün Portekiz ekibi Guimaraes'te forma giyen önlibero oyuncusu Alhassan Wakaso'nun transferinden olumsuz sonuç aldığı ortaya çıktı.Beşiktaş'ın Ganalı ön libero için 6 aylık kiralama bedeli olarak 500bin euro ve 5 milyon euroluk satın alma opsiyonu ile teklif yaptığı ancak Guimaraes'in kiralama teklifini reddettiği öğrenildi.
 
Beşiktaş Alhassan Wakaso'yu transfer edecek mi?
Portekiz basınından O Jogo sitesinin haberine göre Beşiktaş transferin son gününde Alhassan Wakaso'yu satın alma opsiyonlu kiralamak için teklif yaptı. Guimaraes 6 aylık kiralama yönündeki öneriyi kabul etmedi. Alhassan Wakaso transfer teklifinin reddedilmesinden 3 gün sonra çıktığı Porto maçında performansıyla taraftarlarından tam not aldı.
 
Alhassan Wakaso kimdir? Alhassan Wakaso kariyeri
27 yaşındaki Ganalı önlibero oyuncusu Alhassan Wakaso, 2017 yılında Lorient'ten Portekiz kulübü Guimaraes'e transfer oldu. Bu sezon 23 maçta 1 gol kaydeden Alhassan Wakaso'nun kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


Kaynak:Milliyet