Divan Kurlu Başkanı Yalçın Karadeniz ile Yönetim Kurulu üyelerinin ve Divan Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda kulübün borcu masaya yatırılırken, yönetim kurulu adına söz alan 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, kulübün 2011'den itibaren gelir-gider tablosunda gözle görülür bir değişiklik olduğunu ve 2012'den itibaren hep kârda olduklarını, bunun yanı sıra sportif başarının geldiğini de belirtti. 

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin denetimlerinin devam ettiğini belirten Denetim Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel ise şunları söyledi: ‘’Şirketin denetim sonucunun açıklanmaması nedeniyle mevcut borç durumu çıkmadığı için raporları intikal ettiremiyoruz. Derneğe ait olan bilgileri paylaşabiliyoruz. Bağımsız denetim şirketi tarafından denetlenmesi devam ettiği için Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin borcunu Kamuyu Aydınlatma Platformuna açıklanmadan bilgi veremiyoruz. Tüzük tadil kongresinin yapılması gerekiyor. İvedilikle ilgili maddeler değiştirilmeli. Sistemlerde revizyona gidilmesi gerekiyor. Personel verimlilik politikası uygulanmalıdır.’’

Denetim Kurulu raporunu Denetim Kurulu başkanı Feyyaz Tuncel, Divan Kurulu Üyeleriyle paylaştı ve dernğin toplam borcunun 512.463.419 TL olduğunu açıkladı.