Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve transfer ekibinin yaptıkları sıkı pazarlıklar, Benfica kulübünün dikkatini çekecek kadar dillere destan. Bu pazarlıkların ve en ince detaya kadar dikkat edilerek hazırlanan sözleşmelerden Caner Erkin ve Vincent Aboubakar'ın da nasibini aldığı ortaya çıktı.

Habertürk'ün haberine göre, Beşiktaş bir yıllığına kiralanan Caner ve Aboubakar'ın bonservislerini alması durumunda, iki oyuncuya da bu yılki ücretlerini ödemeye devam edecek. Oyuncuların maaşlarına zam talebi ise olamayacak.

Caner'i 1 milyon avro satın alma bedeli ile, Aboubakar'ı ise 10 milyon avro satın alma bedeli ile kiralayan Beşiktaş, iki oyuncuyla da önümüzdeki yıllar için anlaşma sağlamış durumda. Hatta Fikret Orman'ın oyuncuların basına tanıtım toplantısında yaptığı açıklamaya göre, Aboubakar 4 yıl daha Beşiktaş'ta olacak.

Inter ve Porto ile yapılan anlaşmalar neticesinde iki oyuncu da, bonservisleri alındıktan sonra, bu yıl aldıkları parayla oynamaya devam edecekler. Beşiktaş Caner'e yıllık 1.75 milyon avro, Aboubakar'a ise 3.3 milyon avro ödüyor.