Cenk Tosun'un İngiltere'ye gitmesinin ardından birinci sınıf forvet peşinde koşan Beşiktaş'ta aday bolluğu yaşanıyor.

Nedeni ise Siyah- Beyazlı yöneticilerin hem önerilen hem de kendilerinin ilgilendikleri oyuncuların hem menajerleriyle görüşmesi, hem de kulüplerinden ayrı ayrı bilgi alması. Bu da bir isim üzerinde yoğunlaşmayı engelliyor.

ÖNCE İSTANBUL'U GEZ

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'ın dışında yöneticiler, Umut Güner, Ahmet Nur Çebi ve Ali Naibi'den her birisi 3'er 4'er oyuncu için görüşmeler yapınca ortaya isim bolluğu çıkıyor.

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin en çok ilgilendiği futbolcu Daniel Sturridge..

Çebi, İngiliz oyuncunun Türk menajeri Hasan Anıl Eken'le son 1 hafta içinde 2 kez görüşme yaptı. Sturridge'le de WhatsApp'tan görüntülü görüşme fırsatı buldu. İmza atmadan önce İstanbul'u gelip gezmesini ve sayede korkularının gideceğini anlattı.

BABA İKİYE KATLADI

Siyah-Beyazlı ekipte, Demba Ba konusunda da hareketli günler yaşanıyor. Göztepe'de sezonun ikinci yarısında 450 bin Euro'ya oynayan Demba Ba'nın Beşiktaş'tan yıllık 2 milyon Euro'dan 2 yıllık anlaşma istemesi Fikret Orman'ın canını sıktı.

Kadroda yüzde 30-35 oranında daralmaya gideceklerini açıkladığı ortamda Orman'nın da Ahmet Nur Çebi'nin çizgisine geldiği bildirildi. Bu arada Çin kulüpleri, Demba Ba için ısrarcı olurken yıllık ücrette fiyat yükselterek Beşiktaş'ı zorda bırakıyor.