Beşiktaş'ın da gündeminde olduğu iddia edilen Feyenoord'un 17 yaşındaki yıldız adayı Orkun Kökçü için Avrupa'dan birçok takımın devrede olduğu iddia edildi.

İngiliz gazetesi Daily Mail, Chelsea, Arsenal ve Tottenham ve Paris Saint Germain'in Orkun Kökçü transferi için girişimde bulunacağını yazdı

Şu anda Feyenoord'un as takımıyla antrenmanlara çıkan Orkun'un, geleceğin yıldız adayları arasında gösterildiği ve kısa zamanda kendisini ispatlayacağı bilgisine yer verildi. Feyenoord U19 forması ile geçtiğimiz sezon 17 gol atan Kökçü, Hollanda'nın da U19 milli takımında forma giyiyor.

Geçtiğimiz günlercde, Hollanda ekibinin Beşiktaş ile ilk görüşmede genç 10 numara için 1.5 milyon Euro istediği, siyah-beyazlıların ise rakamı aşağıya çekmek için uğraş verdiği öne sürülmüştü. Orkun, bu yıl Feyenoord U19 ve U21 takımlarıyla çıktığı 10 resmi maçta 4 gol ve 4 asistlik etkileyici bir performans sergiledi. Gurbetçi oyuncu, A takımla da Hollanda Kupası'ndaki Gemert maçında forma şansı buldu ve bunu 1 gol atarak değerlendirmesini bildi.




Kaynak:Sporx