CSKA Moskova'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Everton'da olan Vlasic'in menajerinden transfer açıklaması geldi. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde önce Hırvat basınında duyurulan, ardından CSKA Moskova başkanı Giner'in, Beşiktaş'ın da ilgilendiğini söylediği Vlasic'in geleceği hakkında menajerinden açıklama geldi. 

Nikola Vlasic'in menajeri yaptığı açıklamada, "Vlasic'in Everton'daki geleceği belirsiz. Şu anda her şey olabilir. Vlasic, CSKA Moskova'da kalmak istiyor ama bunun için Everton'la anlaşmalı. Ancak hala bir görüşme yapılmadı. Vlasic, kulübü ve hocasını seviyor. Diğer yandan başka ilgilenen kulüpler de var ama şu anda her şey belirsiz. Sezon sonunda neler olacağını göreceğiz." ifadelerini kullandı. 
 
Nikola Vlasic kimdir, kaç yaşında?

Nikola Vlasic 21 yaşında ve orta sahada görev yapıyor. Hajduk Split'ten 2017 yılında 10 milyon euro karşılığında Everton'a transfer olduktan sonra 2018 Ağustos'ta CSKA Moskova'ya kiralandı. Bu sezon Rusya Premier Ligi'nde 18 maçta 5 gol atarken, 2 asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde ise Vlasic 6 maçta 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Nikola Vlasic'in kulübü Everton'la 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. 




Kaynak:Futbol Arena