Başkan Fikret Orman ve ekibi, teknik direktör Pep Guardiola tarafından kadroda düşünülmeyen Manchester City'nin yıldızı Fernando'ya kiralama teklifinde bulunacak.

FABINHO ALINIRSA, GÖNDERİLECEK 

Fernando'yu göndermeye olumlu bakan Manchester City, kiralamaya sıcak bakmıyor. 2014 yazında 15 milyon euro karşılığında Porto'dan alınan Brezilyalı orta saha için 8 milyon euro talep ediliyor. Finansal Fair-Play anlaşması nedeniyle oyuncunun tapusunu almayı planlamayan siyah-beyazlı yöneticiler, bu hafta içinde İngiltere'ye çıkarma yapacak ve Manchester City'yi kiralamaya ikna etmeye çalışacak.

28 yaşındaki oyuncu için kiralama teklifinde bulunulacak. Hatta Beşiktaş yönetimi, Fernando için ilk temasını da yaptı ve oyuncunun durumu İngiliz ekibine soruldu. Pep Guardiola'nın ABD kampına dahil ettiği Fernando için son kararını henüz vermedi. Ama İspanyol teknik adam, 28 yaşındaki oyuncunun yerine Fabinho'nun alınması istiyor. 

DEVLER LİGİ'NDE OLMAYI ÇOK İSTİYOR 

Guardiola tarafından kadroda düşünülmediği için ayrılmak isteyen Sambacı, Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takıma gitmek istiyor. Siyah-Beyazlı yönetim de bu avantajını kullanarak, Fernando'nun aklını çelmek istiyor. Geçtiğimiz sezon Manchester City formasıyla 27 maçta bin 102 dakika forma giyen 28 yaşındaki yıldız, gol ve asist katkısı yapamadı... Henüz Brezilya Milli Takımı'nda oynayamayan Fernando, kulüp kariyerinde 362 maça çıktı... Rakip ağları 10 kez sarsan Sambacı, 11 de asist yaptı. Portekiz uyruğu da bulunuyor.