Önümüzdeki sezon Finansal Fair Play (FFP) denetiminin bitmesinin beklendiği Beşiktaş'ta yönetim takımın yaş ortalamasının yükselmesini de göz önünde bulundurup genç futbolculara yönelmeyi planlıyor.

Goal Türkiye' nin edindiği bilgiye göreyse Beşiktaş bu yaz transfer dönemindeki ana hedefini belirledi: Pajtim Kasami. Salih Uçan'ın da formasını giydiği İsviçre Süper Ligi takımlarından Sion'da oynayan Kasami, orta sahanın her bölgesinde oynayabiliyor.

İsviçre Milli Takımı'nda da 12 defa forma giyen Makedonya asıllı 25 yaşındaki oyuncu, bu sezon Sion formasıyla çıktığı 21 lig maçında 5 gol atıp 4 de asist yaptı.

Sion'a geçtiğimiz yaz transfer döneminde Olympiakos'tan bonservissiz bir şekilde transfer edilen Kasami'nin sözleşmesiyse 2020 yılında sona eriyor.

Kariyerinde daha önce Liverpool'un U18 ve Lazio'nun U19 takımlarında forma giyen Kasami, ardından sırasıyla Palermo, Fulham, Luzern, Olympiakos ve Notthingham Forest'te oynadı. 1.88 boyuyla ve mücadeleci yapısıyla dikkat çeken Kasami'nin, Atiba Hutchinson'ın yerine transfer edilmek istendiği tahmin ediliyor.