Beşiktaş'ta devre arası transfer döneminde Cenk Tosun için Avrupalı bazı kulüplerle kıran kırana pazarlıklara girmesi beklenen Beşiktaş Yönetimi şimdiden önlem olarak forvet paketi hazırladı. Cenk’in gitmesi durumunda Negredo’yu birinci forvet olarak yalnız bırakmak istemeyen siyah-beyazlılar tüm dünyada tanınan deneyimli golcülerin peşine düştü.
 
Basında çıkan haberlere göre,geçen yaz döneminde Andre Pierre Gignac’ı çok isteyen Beşiktaş Yönetimi, Meksika’da Tigresforması giyen Fransız golcü başta olmak üzere bir forveti mercek altına aldı. Bonservisi elinde olan bir golcüyü renklerine bağlamak veya 6 aylığına bir forveti kiralamak isteyen siyah-beyazlılar, tedbir amaçlı olarak Demba Ba’yı elinin altında tutuyor.
 
Önceliği Cenk’i takımda tutmak olan yönetim, milli futbolcunun ayrılması halinde hemen Gignac’ı transfer etmeye çalışacak. Aksi durumda Avrupa’dan üst düzey bir forvet kiralanacak. Bu planda da aksilik çıkması haline Beşiktaş, sakatlığı düzelen Demba Ba’yı kiralık getirmeye çalışacak.
 
Eto’o beklemede
Siyah-beyazlılar geçtiğimiz günlerde olağanüstü kongre kararı alan Antalyaspor’un golcüsü Samuel Eto’o için de beklemede bulunuyor. Kamerunlu oyuncu düşük ihtimal de olsa forvet listesinin alt sıralarında yer alıyor.
Öte yandan golcü arayışına girme hazırlığında olan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde eşleceği takıma göre de transfer stratejisi geliştirecek.