Siyah-beyazlı yönetim son dönemde büyük değişim gösteren ve oynadığı futbolla alkışları toplayan Ricardo Quaresma ile devam etme kararı aldı. Vodafone Arena’da top koşturmayı çok isteyen tecrübeli futbolcunun da ayrılmayı düşünmediği aktarıldı.

Son haftalarda oynadığı başarılı futbolla Beşiktaş’taki en verimli dönemini geçiren Ricardo Quaresma için daha önce gelen teklifleri geri çeviren siyah-beyazlı yönetim, Portekizli yıldızı sezon sonunda da bırakmama kararı aldı.
İlişkili Haber

Ozzy'nin gözü rekorda!

Hücum hattında büyük bir verimlilikle oynarken savunmasına da katkı veren Quaresma’ya daha önce resmen talip olan Sporting Lizbon’un tecrübeli oyuncudan vazgeçmediği ve sezon sonunu beklediği belirlendi. Quaresma’nın sergilediği büyük değişim için Teknik Direktör Şenol Güneş’e teşekkür eden siyah-beyazlı yönetimin, Portekizli futbolcuyu böyle devam etmesi halinde kesinlikle bırakmayacağı aktarıldı.

Kulüp menfaati açısından çok cazip bir teklif gelmemesi durumunda Ricardo Quaresma’yı yeni sezonda mutlaka Vodafone Arena’da taraftarın huzuruna çıkarmak isteyen yönetimin bu düşüncesini 32 yaşındaki yetenekli oyuncuyla paylaştığı vurgulandı.

Bu arada Sporting Lizbon haricinde bazı Çin kulüplerinin de yakın takibi altında bulunan Quaresma’nın da Beşiktaş’tan ayrılmaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Çin’den astronomik bir teklif gelse bile Portekiz Milli Takımı’ndan uzak kalmak istemeyen başarılı futbolcunun en az bir sezon daha siyah-beyazlı formayı giymenin planlarını yaptığı ifade edildi.

100 resmi maç

Beşiktaş’ta ikinci dönemini geçiren Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı formayı 100 resmi maçta giydi. Gençlerbirliği karşılaşmasında ‘dalya’ yapan Portekizli yıldız bugüne kadar 22 gol kaydetti.

Kaynak: Milliyet