Siyah-Beyazlı takımın Teknik Direktörü Şenol Güneş, kalan 4 maçta 12 puan almaları halinde şampiyon olacaklarına inanıyor. Bu hedefi, "4 nala şampiyonluğa" şeklinde sloganlaştıran Güneş, 'kazanalım tatile mutlu çıkalım' görüşünde. Tecrübeli çalıştırıcı, bugün takıma izin verdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, yarın yapılacak antrenman öncesinde belirlediği bu sloganı takımla paylaşacak. Takım gibi trübünler de bunu benimseyecek.

GÜNEŞ, TÜM HESAPLARI YAPIYOR

Beşiktaş eğer kalan 4 maçını kazanırsa hesaplar karışacak. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta ezeli rakibi ve şampiyonluk yarışında mücadele ettiği Galatasaray'a konuk olacak. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan maç, belki de şampiyonu belirleyecek. Ardından Alanyaspor'u ağırlayan Beşiktaş, sonrasında zorlu Trabzonspor deplasmanına gidecek. Beşiktaş sezonu Vodafone Park'ta Kasımpaşa maçıyla kapatacak.

YÖNETİMLE DE GÖRÜŞME YAPACAK

Tecrübeli çalıştırıcı, yarın idman öncesi kalan haftalarda sakin kalmaları konusunda oyuncularına uyarılar da yapacak. Güneş, sarı kart sınırında olan Burak Yılmaz ile de özel bir görüşme yapacak. Öte yandan Güneş kalan haftalarda ödemelerin aksamaması gerektiğini de yöneticilere anlatacak. Yönetimin de bu talebi olumlu karşılaması bekleniyor. 




Kaynak:Akşam