Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ta taraftarlar ölümcül koronavirüs nedeniyle önlemlerini üst düzeye çıkarıyor. TFF tarafından bu hafta lig maçlarının seyircisiz oynanacağının açıklanmasının ardından Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek, futbolcuları ve kafileyi Galatasaray derbisine uğurlamak için organizasyon yapmayı planlayan Siyah Beyazlı taraftarlar, Beşiktaş yönetimi tarafından yapılan açıklamanın ardından bu etkinlikten vazgeçmişti.

Siyah Beyazlı yönetimin yaptığı yaptığı açıklama şu şekildeydi; "Hiçbir galibiyet ve şampiyonluk, insan ve toplum sağlığından önemli değildir". Bu açıklamanın ardından Beşiktaşlı taraftarlar da tedbirlerini artırdı.

Beşiktaşlı taraftarların tribün liderleri, Sarı Kırmızılı ekip ile oynacak derbi günü Köyiçi’nde toplanılmaması ve toplu halde maç izlenmemesi için taraftarlara uyarı da bulundu. Derbi günü Beşiktaş taraftarı herhangi bir organizasyon yapmayacak.

 Öte yandan emniyetle görüşen taraftarlar, Galatasaray'ın Ali Sami Yen Stadı’na 2 metreye 70 metre büyüklüğünde ‘Ruhumuz Yeter’ pankartı asma taleplerini iletti. Beşiktaşlı taraftarlar emniyet yetkililerinden olumlu bir karar gelmesi halinde yarın deplasman tribününe pankartı asabilecekler.

Kaynak: Mynet Spor