Zorlu Şampiyonluk yarışında transfer dedikodularından uzak durmaya çalışan Beşiktaş Yönetimi, Real Sociedad’ın Oğuzhan Özyakup için yaptığı teklifi hem sezon souna bıraktı, hem de bu koşullarla mümkün olamayacağını dile getirdi.

FUTBOLCU İSTERSE...

Takımın transfer haberlerinden olumsuz etkilenmemesi için görüşmeleri mümkün olabildiği kadar gizli yürütmeye çalışan Beşiktaş Yönetimi’nin, Oğuzhan’ın bonservisinin yarısını 8 milyon euroya isteyen İspanyol kulübüne, “Öncelikle, futbolcu bizden gitmek isterse bu transfer gerçekleşir. Bu durumda da bonservisinin yarısı yerine tamamının satılması bizim için daha uygun olur” dedikleri ortaya çıktı.

Real Sociedad’ın, Oğuzhan için bonservisinin yarısına 8 milyon euroluk teklifini de az bulan siyah-beyazlı yönetimin, ikinci görüşmeyi ise ligin bitiminde yapılmasını söylediği ortaya çıktı. Bu konuda öncelikle Oğuzhan’ın fikrine sadık kalacağını söyleyen Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncusunun bonservisinin 20 milyon eurodan aşağı olmayacağını düşünüyor.

DEĞERİ ARTABİLİR

Beşiktaşlı bazı yöneticiler ise, Şampiyonlar Ligi’ne kalınması durumunda bu oyuncuları göndermek yerine kalmalarının daha mantıklı olacağını ileri sürdüler. Siyah-beyazlılar, Avrupa’da forma giyecek olan bu futbolcuların değerinin daha da artacağını dile getirdi. Bu düşünceleri başkan Fikret Orman’a da iletildi.

Kaynak : Milliyet