Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş şampiyonluğa emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Siyah Beyazlı takım ocak ayı transfer döneminde eski yıldızı Cenk Tosun'u renklerine bağlayarak kadrosuna güç katmıştı.

Kadrosunda yer alan hemen her oyuncusundan büyük katkı alan Siyah Beyazlı kulüpte gelecek sezon öncesi flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor.

Genç yaşta Beşiktaş kalesini devralan ve sergilediği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ersin Destanoğlu'na Alman devi talip oldu.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Bayern Münih takımdan ayrılmak isteyen genç kaleci Alexander Nübel'in yerine Ersin Destanoğlu'nu transfer etmek istediği öne sürüldü.

Alman devinin Neuer'in arkasında yedek kalmayı sorun etmeyecek, 1-2 sezon sonra Neuer ayrıldıktan sonra kaleyi devralacak genç ve potansiyelli bir kaleci aradığı belirtilirken, Ersin Destanoğlu ise Bayern'in ciddi anlamda kaleci adayları arasında yer aldığı da haberin detayların yer aldı.

Öte yandan Bayern Münih'in yöneticilerinin Ersin'in bu sezonki performansına bakıp genç kaleciyi çok beğendikleri ve rekor bir ücretle Beşiktaş'ın kapısını çalmak için sezon sonunu bekledikleri de ifade edildi.

Kaynak: Fotomaç