Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın, Denizlispor karşısına farklı bir on birle sahaya çıkması bekleniyor.

2-1 mağlup olunan Antalyaspor karşılaşamasında bazı oyuncularının performansından memnun kalmayan Siyah Beyazlı teknik direktör Sergen Yalçın'ın değişiklikler yapacağı belirtildi.

Deneyimli teknik adamın, özellikle hücum hattında revizyona gideceği öğrenildi.

Fraport Tav Antalyaspor maçında bu bölgede Güven Yalçın, Boyd ve Diaby‘yi oynatan 47 yaşındaki başarılı çalıştırıcının, bu isimlerden isteği verimi alamadığı belirtildi.

İleri uçta cezası sona eren Burak Yılmaz’ın forma giymesine kesin gözle bakılıyor. 

Sol kanatta Boyd'un yerine N’Koudou'nun, sağ kanatta ise Diaby’nin yerine Lens’in oynama ihtimali oldukça yüksek olduğu düşünülüyor.

Taktik çalışmalarda bu isimler üzerinde yoğunlaşan teknik adam Sergen Yalçın, Adem Ljajic’i 11’de değerlendirme konusunda ise kararsız olduğu belirtiliyor. Sırp yıldız Ljajic ile ilgili karar, yapılacak son taktik antrenman sonrası verileceği öğrenildi.

Öte yandan defansın önemli ismi Vida’nın sakatlığı sürüyor. Tedavisine devam edilen Hırvat futbolcunun yerine formanın adayları ise, Roco ve genç futbolcu Erdoğan Kaya.

Teknik ekibin Erdoğan’ın bu süreçte gösterdiği performansından oldukça memnun olduğu ve genç oyuncuya ‘hazır ol’ talimatı verdiği de çıkan haberler arasında.

Kaynak: TRT Spor