2 sezondur forvet hattına transfer edilmek istenen ama bir türlü Juventus'tan koparılamayan Mandzukic için bir kez daha harekete geçen Beşiktaş, bu sefer işini daha kolay görüyor.

Basında yer alan iddiaya göre, dünya futbol tarihinin en flaş transferlerinden biri olan Ronaldo'nun İtalyan devi Juventus'a  gelmesiyle maliyetli oyuncularını elinden çıkarmaya başlayan İtalyan ekibi, ilk olarak Arjantinli golcü Gonzalo Higuain'i, Milan'a satın alma opsiynlu kiraladı. İtalyan'lar, Mario Mandzukic'i de göndermeye razı.

Beşiktaş Asbaşkanı Umut Güner sezonun yorgunluğunu Marmaris'te atmaya çalışan Mario Mandzukic ile bire bir görüşme gerçekleştirdi. Hırvat futbolcunun, Beşiktaş'tan 6 milyon euro talep ettiği, Asbaşkan Umut Güner'in görüşmenin detaylarını Fikret Orman'a ileteceği iddia edildi.

Mario Mandzukic geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla, 43 maçta 10 gol-4 asistlik performans ortaya koymuştu. Dünya Kupası'nda da Hırvatistan Milli Takımı forması altında finale kadar yükselen Mandzukic, bu turnuvada 3 gollük performans sergilemişti.

Kaynak - Fanatik