Transfer çalışmalarını sürdüren ve görüşmeler için İtalya'ya giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın sürpriz bir görüşme yaptığı yazıldı.

İtalyan Sky televizyonu, Beşiktaş yöneticilerinin Milan'da fazla şans bulamayan Alen Halilovic'in menajerleriyle bir araya geldiğini aktardı.

Siyah-beyazlıların satın alma opsiyonlu kiralama seçeneği üzerinde durduğu belirtilirken, Hırvat oyuncunun oynamak adına Milan'dan ayrılmaya sıcak baktığı kaydedildi.

ALEN HALILOVIC KİMDİR? "HIRVAT MESSI"

1,69'luk 1996 doğumlu Alen Halilovic, orta sahanın ortasında ve kanatlarda görev alabiliyor.

Hırvatistan'ın futbolcu fabrikası Dinamo Zagreb'in altyapısından yetişen ve 2011-12 sezonunda geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Halilovic, 2012'de Zagreb'te A takıma yükseldikten sonra kendini gösterdi ve 2014'te 5 milyon euro bonservis bedeliyle Barcelona'nın yolunu tuttu.

Büyük beklentilerle gittiği ve "Hırvat Messi" olarak gösterildiği Katalan ekibinde beklentilerin bir hayli altında kalan Halilovic, önce Gijon'a kiralandı, ardından da 2016'da 5 milyon euro bonservis bedeliyle Hamburg'un yolunu tuttu.

Bundesliga'da da kendini gösteremeyen yıldız adayı, 2016/17'de Las Palmas'a kiralandı, geçen sezon başında da bedelsiz olarak Milan'a 3 yıllık imza attı.

Gattuso'nun tercih ettiği ismler arasında yer alamayan 22 yaşındaki oyuncu, Milan'da bu sezon sadece 3 maçta 60 dakika süre aldı ve skor katkısı sağlayamadı.


Kaynak:Sporx