PEPE İÇİN KAP'A AÇIKLAMA! 

Beşiktaş'ın KAP açıklamasında şu sözlere yer verildi; "Futbolcu Pepe ile Kulübümüz arasında devam eden sözleşme, tarafların mutabakatı çerçevesinde karşılıklı olarak feshedilmiştir. Fesih anlaşması çerçevesinde; Futbolcuya kulübümüzden fesih tarihine kadar toplam alacağı olan 100.700 Euro ödenecektir."

BEŞİKTAŞ 'TASARRUFA' GİTTİ!
Pepe ile yıllık 5 milyon euroluk garanti ücret üzerinden anlaşan Beşiktaş, Portekizli futbolcuya veda ederek bir anlamda sezonun ikinci yarısında ödeyeceği 2.5 milyon eurodan da tasarruf etmiş oldu.

Pepe'ye sezon başında Southampton teklif yapmış, 35 yaşındaki Pepe son döneminde İngiltere Premier Lig'den gelen bu teklifi değerlendirmek istediğini yönetime iletmişti. Ancak lige şampiyonluk parolasıyla giren Beşiktaş bu transfere onay vermemişti.

PEPE'NİN BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Beşiktaş'ta 52 maçta 4 bin 522 dakika sahada kalan ve 7 gol bulup, 2 gol pası veren deneyimli isim Pepe, savunmaya da etten duvar örmüştü. Takımın maç başına en fazla hava topu kazanan (4.8) ve atak uzaklaştıran (4.9) ismi Pepe, sezon başı 4 milyon 750 bin Euro alıyordu.