Vodafone Park Stadı'ndaki mücadele saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmada hakem Arda Kardeşler düdük çalacak.

Zirveye yarışından kopmak istemeyen Beşiktaş, Alanyaspor'un Gaziantep'e puan kaybettiği haftayı 3 puanla kapatırsa ikinci sıraya yükselecek.

Taraflar arasında ise Siyah-beyazlıların ev sahipliğinde oynanan lig maçlarında Demir Grup Sivasspor'un üstünlüğü bulunuyor. Beşiktaş, 13'ü İstanbul'da, biri Ankara'da olmak üzere ev sahipliği yaptığı 14 lig maçında Demir Grup Sivasspor'u 5 kez mağlup edebildi.

Siyah-beyazlı ekip, iç saha maçlarında rakibine 6 defa mağlup olurken, 3 karşılaşmayı ise beraberlikle sonuçlandı. Sivasspor, geçen sezon ve 2018-2019'da Vodafone Park'ta oynanan maçlarda 2-1'lik skorlarla üstünlük kurarak siyah-beyazlı ekibi mağlup etmeyi başardı.

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan kanat oyuncu Gökhan Töre ile sezon başından beri sakatlıklardan ve formsuzluklardan kurtulamayan Adem Ljajic karşılaşmada görev alamayacak. Adalesinde yırtık belirlenen Josef de Souza da sakatlığı nedeniyle bu maçta forma terletemeyecek. Karantinadan dönen Utku Yuvakuran'in yanı sıra Ajdin Hasic de maç kadrosunda yer alacak. 

Annesinin vefatı nedeniyle ülkesi Kamerun'a giden takımın golcüsü Vincent Aboubakar ise kadroda bulunmuyor.

Sivasspor'da maç eksiği bulunan Rybalka'nın bu maçta görev yapması beklenmiyor.

İŞTE MUHTEMEL İLK 11'LER

Beşiktaş:  Ersin; Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan; Atiba, Dorukhan, Mensah; Ghezzal, Larin, Güven

Sivasspor:  Samassa; Marcelo, Appindangoye, Robin Yalçın, Uğur; Claudemir, Fajr, Hakan Aslan, Gradel, Erdoğan; Kayode

Kaynak: Goal.com