Beşiktaş, sözleşmesini tamamladıktan sonra Antalyaspor’la yollarını ayıran Sakıb Aytaç’la anlaşma sağlarken, başarılı oyuncuyla ön sözleşme imzaladığı öğrenildi. Resmiyete dönüşmesi 31 Mayıs’ın geride kalması beklenen transferin perde arkası da aralandı.

Antalyaspor ile yollarını ayırdıktan sonra ilk görüşmesini Beşiktaş’la yapan Sakıb Aytaç, Siyah-Beyazlı ekip ile orta yol bulamamış ve masadan el sıkışmadan kalkmıştı. Daha sonra Beşiktaş’la bir kez daha masaya oturan Sakıb Aytaç’ın, bu kez mutlu sona ulaştığı ifade edilirken transferdeki perde de aralandı.

Aynı zamanda Samuel Eto’o’nun da menajerliğini yapan Wilfried De Happi ile çalışan Sakıb Aytaç’ın, Siyah-Beyazlı tekımın Başkanı Fikret Orman’la yaptığı ilk görüşmeden olumlu sonuç alamadığı belirtildi.

Beşiktaş ile Sakıb Aytaç arasında transfer çıkmaza girdikten sonra Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile yakın ilişkisi bulunan Menajer Metin Korkmaz'ın devreye girdiği iddia edildi. İkinci görüşmeye Metin Korkmaz ile giden Sakıb Aytaç’ın, bu kez Beşiktaş’la anlaşma sağladığı ve ön protokol imzaladığı ifade edildi.

Antalyaspor ile olan sözleşmesi 31 Mayıs’ta dolacak Sakıb Aytaç’ın, resmi imzayı atmak için bu tarihi beklediği de gelen haberler arasında yer aldı.




Kaynak:Ajansspor