Beşiktaş, Juventus'un Faslı stoperi Benatia'yı kiralamak için harekete geçti. Juve, geçen sezon Devler Ligi'nde Real Madrid'e elenmenin sorumlusu olarak gösterilen yıldız futbolcuyu vermeye hazır.

JUVE'YE REST ÇEKTİ

Pepe'yle yollarını ayıran ve devre arasında en az Portekizli yıldız kadar üst düzey bir stoper transfer etmek isteyen Beşiktaş'ta hedef, Medhi Benatia… Siyah-Beyazlılar, İtalyan devi Juventus'un 31 yaşındaki futbolcusu için girişimlere başladı. Juve'ye geçen sezon Bayern Münih'ten 17 milyon euroya transfer olan Faslı yıldız, bu sezon Serie A'da 5 maçta oynayabildi. Yedek kalmayı sorun eden ve kulübüne rest çeken Benatia için menajeri bir süredir kulüp arıyordu.

YÖNETİM DOĞRULADI

Siyah-Beyazlı yöneticiler konuyla ilgili, "Pepe bizim için çok değerli bir futbolcuydu. Süper Lig'in kalitesini yükselten bir transferdi. Kariyerinin arkasına sığınmadan sahada her şeyini vererek profesyonellik örneği sergiledi. Ne yazık ki yolları ayırmak zorunda kaldık. Şimdi aynı bölgeye Pepe ayarında biri isim transfer etmeyi amaçlıyoruz. İsim vermek şu aşamada doğru olmaz ama şampiyonluk yolunda bize katkı sunacak, çok kaliteli biri isimle temas halindeyiz" şeklinde konuştu.




Kaynak:Güneş