Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle görüşmeler sadece telefon aracılığıyla gerçekleştirilse de Siyah Beyazlı yönetim önümüzdeki sezonun takım kadrosunu oluşturmak için harekete geçmiş durumda. Beşiktaş yönetim ilk olarak sezon sonunda kulüple sözleşmesi bitecek olan Karius, Rebocho, Elneny ve Diaby ile birlikte; bu isimlerin dışında cazip teklif gelmesi durumunda diğer oyuncularla da yollarını ayırma konusunu masaya yatırdı. 

Siyah Beyazlı kulüpte birinci öncelik düşük bütçeli ve kaliteli bir kadro oluşturabilmek.

Beşiktaş'ta transfer harekatını Erdal Torunoğulları bizzat yönettiği ifade edildi. Alman kaleci Loris Karius'un yerine yerli bir kaleci transfer etmeyi hedefleyen Siyah Beyazlı kulübün ilk adayı Başakşehir'in başarılı eldiveni Volkan Babacan. Forvet hattına da Burak Yılmaz'la rekabet edebilecek bir isim kazandırmayı planlayan Torunoğulları, bu konuda ekibiyle Hollanda ve Belçika liglerinde oyuncu arayışında olduğu öne sürüldü.

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları'nın Serie A takımlarından Roma'da forma giyen stoper Juan Jesus ve 10 numara mevkiinde görev yapan Süper Lig ekibi Kayserispor'dan Mensah için de girişimlerini hızlandıracağı da iddialar arasında.

Kaynak: İnternet Spor