Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Siyah ­ Beyazlı yönetim yeni oyuncusunu sezon sonuna kadar Rayo Vallecano’ya kiralamayı planlarken, Aras için, Türkiye’den de bazı taleplerin olduğu öğrenildi. Yönetimdeki bazı isimlerin "Madem seneye Beşiktaş forması giyecek o zaman Türkiye’de oynasın. Böylece ligimize de alışmış olur” görüşünü savundukları ifade edildi.

Bu görüşün aksini savunan yöneticilerin ise “La Liga, tüm dünyanın takip ettiği bir lig. Oyuncumuzun orada oynaması ve büyük kulüplerinin radarında olması bizim için daha önemli. Aras üst düzey bir futbolcu. Türkiye’ye döndüğü zaman rahatlıkla ligimizde oynayabilir” diye konuştukları belirtildi.
İlişkili Haber

Şenol Güneş "Yeter" dedi

Bu konuda ikiye bölünen Beşiktaş Yönetimi, Aras Özbiliz’i, kendi seçeceği takıma kiralık gönderecek. Bu konuda futbolcusunun tercihine saygı duyacak olan siyah ­ beyazlı kulüp, Aras’ın sağlık kontrollerini ise büyük bir titizlikle yaptırdı. Kulüp doktorlarının uzun incelemelerden sonra Beşiktaş Yönetimi’ne bu oyuncunun transfer edilebileceği yönünde rapor verdiği ortaya çıktı.

Rusya’da takip

Beşiktaş Sağlık Heyeti’nden gelen olumlu raporlar üzerine siyah ­ beyazlı yönetim, Aras Özbiliz ile dün kulüp binasında, 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş’ın bu kapsamlı sağlık raporunun dışında, Aras’ın sakatlık sonrası performansını da Rusya’da takip ettirdiği kaydedildi.

Sağlık kontrolünden geçen ve hiçbir problemi olmadığı belirlenen Aras, kiralık gideceği takımı kendi seçecek.





Kaynak: Fanatik