Attığı mesajın mizahi bir yaklaşım olduğunu savunacak olan Hollandalı oyuncunun bir daha böyle bir şey yapmayacağını ifade edeceği aktarıldı.

En kısa süre içinde iyileşerek takıma katkı yapmak isteyen Babel’in, performansıyla kendisini affettireceğini de belirteceği vurgulandı.

YA KADRO DIŞI YA PARA CEZASI

Babel kanadında bu gelişmeler yaşanırken, yönetimin ise kadro dışı bırakma ile para cezası verme arasında kararsızlık yaşadığı ortaya çıktı.

Babel’in sosyal medyada yazdıklarına çok sinirlenen Başkan Fikret Orman’ın ise “Ben de bir taraftarım. O mesaj herkes gibi beni de çok üzmüştür. Yönetim kurulunda hep beraber ortak bir karar alacağız. Bu karardan önce hocamız Şenol Güneş’in de fikrini almalıyız. Biz idari olarak üstümüze düşeni uygularız ama bu işin bir de teknik yönü var. Önce bir Babel’in savunmasını görmeliyiz” diye konuştuğu öğrenildi

ANLAŞMA YOK

Bu arada Babel’le sözleşme yenilemek isteyen ancak menajerinin talep ettiği yüksek yıllık ücret yüzünden anlaşmaya yanaşmayan siyah-beyazlı yönetim, mali koşulların oluşması halinde 31 yaşındaki oyuncuyla devre arası yollarını ayıracak. Beşiktaş'lı Yöneticiler, Hollandalı oyuncunun olası satışından bir miktar bonservis bedeli kazanmaya da çalışacak. Tarafların önümüzdeki günlerde bir araya gelerek tüm koşulları masaya yatırmaları bekleniyor.

Ryan Babel bu sezon 18 resmi maçta forma giyerken, 6 gol ve 1 asiste imza attı. Süper Lig’de 4 gol kaydeden Hollandalı oyuncu, Avrupa Ligi’nde 2 kez rakip fileleri havalandırdı.


Kaynak:Milliyet