Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın 32 yaşındaki başarılı ismi Kevin-Prince Boateng, 2 günlük ara sonrasında dün takımla çalışmalara başladı. Trabzonspor mücadelesindeki etkili görüntüsünü antrenmanda da devam ettiren Ganalı futbolcu Boateng, çift kale ve şut çalışmalarında attığı gollerle cuma günkü Alanyaspor mücadelesi öncesinde yıldızını parlatıyor.

Siyah Beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Cuma günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacağı mücadelenin hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Nevzat Demir Tesisleri’ndeki antrenman 47 yaşındaki teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman; ısınma, istasyon koşuları ve açma germe hareketleriyle başladı.

Antrenman, 5’e 2 top kapma, dar alanda kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı uygulamalarla devam etti. Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi. Siyah Beyazlı ekibin ara transfer döneminde Serie A takımı Fiorentina’dan renklerine bağladığı 32 yaşındaki golcü oyuncu Boateng, dün gerçekleştirilen antrenmanın ön plana çıkan ismi oldu.

Kaynak: Super Haber