Sadece taraftarın tepkisi değil Burak Yılmaz’ın oynadığı kötü futbol Beşiktaşlı bazı yöneticilerin tepkisini almıştı… bu isimlerin Salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında bu konuyu gündeme getirecekleri bildirildi. Burak’ın transferine de muhalif olan bu yöneticilerin Başkan Fikret Orman’a, “Burak’la lige devam eder ve birkaç maç daha bu kadar kötü oynarsak, tepkiler bize de yönelecektir. Forvet transferini ciddi şekilde düşünmeliyiz” diyecekleri gelen bilgiler arasında.


BURAK’TAN ORMAN’A PENALTI SÖZÜ! BURAK’A ÖZEL MUAMELE

Bu arada Akhisar maçının 12’nci dakikasında Burak Yılmaz’ın yaşadığı pozisyon maç toplantısında gündeme geldi. Güneş, pozisyonun penaltı olduğunu iddia etti. Hatta Burak’a, “rakip topuğuna basıyor” uyarısı yaptı., Burak Yılmaz’ın ise Başkan Fikret Orman’a “herhangi bir itirazda bulunmayacağı” yönünde söz verdiği ortaya çıktı. 

Öte yandan Şenol Güneş daha önceki dönemlerde; Demba Ba, Mario Gomez, Aboubakar ve Negredo’yu geldikleri ilk dönemlerde hazır olmadıkları gerekçesiyle oynatmamıştı. Burak’ı ise Trabzonspor’da 2 aydan uzun süre kadro dışı kaldığı ve tam hazır olmadığı halde sahaya sürdü.

Kaynak: Fotospor